Met zijn intense, unieke smaak belichaamt Parmigiano Reggiano kaas de geschiedenis en traditie van zijn regio. We maken het met grote passie en aandacht voor detail op de prachtige heuvels van Reggio Emilia. Onze twee kaasfabrieken, de Colline di Selvapiana e Canossa kaasfabriek (geregistreerd onder nummer 417) en de Colline del Cigarello e Canossa kaasfabriek (geregistreerd onder nummer 320), zijn de ziel van onze productie, waar we traditionele methoden volgen om de productkwaliteit en authenticiteit te waarborgen. We bieden ook een speciale selectie van berg Parmigiano Reggiano, biologische Parmigiano Reggiano en Parmigiano Reggiano alleen van Italiaanse Pezzata Rossa koeien, wat ons assortiment verder aanvult.
Gemaakt met natuurlijke ingrediënten van lokale leveranciers in Griekenland. - Onze bagels hebben een netto gewicht van 120g. - Mini bagels hebben een netto gewicht van 60g. Alle Leo's bagels zijn veganistisch, behalve 3 smaken: - Cranberry met Witte Chocolade. - Cheddar Kaas Jalapeño. - Blauwe Bes Witte Chocolade.
Geroosterde kibbled ui heeft een geroosterde smaak met een knapperige textuur, perfect om de smaak van hamburgers, salades en ovenschotels te verbeteren. Het voegt een hartige, gekarameliseerde uismaak toe aan verschillende gerechten.
Verkoop verboden aan minderjarigen. De aankoop van zaden is toegestaan als souvenir, verzameling en ter behoud van de biodiversiteit. Thuisgebruik, voedselproductie of landbouw, evenals het ontkiemen en de teelt zijn illegaal en kunnen leiden tot vervolging.
Bloom Farm Groupe en de wederverkopers kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor gebruik door derden die de geldende nationale wetgeving niet naleven.
Productkenmerken:
(Ice Cream Cak S1 citroenmelisse x Ice Cream Cake Samadhi cut)
Verse knoflook uit Spanje: kwaliteit en veelzijdigheid. Wij bieden een selectie van verse knoflook in diverse presentaties en verpakkingen, aangepast aan uw behoeften. Wij hebben witte knoflook, paarse knoflook en rode knoflook, allemaal met zorg geteeld op de beste Spaanse gronden. Perfect voor nationale en internationale markten, waarbij we versheid en kwaliteit bij elke levering garanderen.
Camelina-olie wordt geëxtraheerd uit de zaden van de Camelina sativa-plant, ook wel bekend als gouden vlas of valse sesam. Deze essentiële olie wordt gewaardeerd om zijn voedingsprofiel, omdat het rijk is aan omega-3-vetzuren, antioxidanten en vitamine E. De ontstekingsremmende en verzachtende eigenschappen maken het een natuurlijke moisturizer voor de huid, die helpt om irritatie te kalmeren en de huidelasticiteit te verbeteren. Daarnaast staat camelina-olie bekend om zijn vermogen om haar te versterken en te verzachten, wat zorgt voor glans en beheersbaarheid. Het wordt ook gebruikt in de keuken vanwege de milde smaak en het hoge gehalte aan gezonde vetzuren, wat bijdraagt aan een uitgebalanceerd dieet.
CONTAINER: 25 kg. 200 kg. IBC 1000 kg.
INCI: Camelina sativa zaadolie
Gouda is een Nederlandse gele kaas gemaakt van koemelk. Het is vernoemd naar de stad Gouda in Nederland. Het is een type gerijpte (semi) harde kaas.
Gouda is een van de populairste kazen ter wereld. Het is beschikbaar in veel verschillende soorten, met verschillende vetgehaltes (de populairste: 45% en 48%) en vormen. Het heeft een milde smaak die sterker wordt naarmate het rijpingsproces langer duurt.
De Fontane is de basisvariëteit voor de verwerkende industrie en is uitstekend voor de lekkerste frietjes. Het is beroemd om zijn hoge opbrengsten en grove sortering. De Fontane groeit vooral goed op Nederlandse zandgronden, maar ook op klei.
Rauwe melk, melkfermenten, stremsel, zout
Allergenen Melk en melkproducten (inclusief lactose en melkeiwit)
Onze producten zijn niet onderworpen aan GMO-labeling in overeenstemming met de verordeningen 1829/2003/EG en 1830/2003/EG. Naleving van de afwezigheid van GMO's tot een drempel van 0,9% in overeenstemming met de Europese verordeningen EG 1829/2003 en 1830/2003.
Attestatie ionisatie Wij certificeren, op basis van de garanties en certificaten verkregen van onze leveranciers, dat onze producten, ingrediënten en additieven: niet onderworpen zijn aan behandeling door ionisatie in overeenstemming met decreet nr. 2001-1097 van 16/11/01.
Analyse per:100g
Vetten:33g
Eiwitten:27g
Suiker (g):0.5
Natrium (mg):0.9g
Energie Kcal:450
Energie KJ:1680
Formaat:Rechthoekig
Gewicht:Ongeveer 200g
Verpakking:Film
Buitenverpakking:Kartonnen doos
Opslagtemperatuur:+2°C/+8°C
Ceylon of Madagaskar kwaliteit beschikbaar.
In de volgende fracties verkrijgbaar: stangen 8/10 cm, gesneden, gemalen - andere fracties op aanvraag.
Kruiden uitsluitend voor industrie en handel.
Voor meer informatie over onze artikelen kunt u onze homepage raadplegen of contact opnemen met onze Sales Department.
Uw team van de HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE
De biologische gele uien van Frankrijk Allium worden geteeld met milieuvriendelijke en biologische gecertificeerde landbouwmethoden. Deze uien zijn bedoeld voor consumenten die waarde hechten aan de kwaliteit en herkomst van hun producten. Ze zijn perfect voor groothandels, verwerkers en detailhandelaren. Beschikbaar in bulk of in zakken, voldoen ze aan de behoeften van de Franse en internationale markten. Door deze biologische uien te kiezen, kunnen consumenten er zeker van zijn dat ze een gezond en duurzaam product consumeren, terwijl ze ook verantwoordelijke landbouwpraktijken ondersteunen.
NAN-Milch is een merk voor zuigelingenvoeding dat speciaal is ontwikkeld om belangrijke voedingsstoffen te bieden voor de gezonde groei en ontwikkeling van baby's. Het is ontworpen om de samenstelling van moedermelk na te bootsen en biedt een uitgebalanceerde combinatie van eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines en mineralen. NAN-Milch wordt gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en ondergaat strenge kwaliteitscontroles om de veiligheid en voedingswaarde te waarborgen.
NAN-Milch is geschikt voor zuigelingen vanaf de geboorte tot 12 maanden oud. Het is verkrijgbaar in verschillende stadia, die elk zijn afgestemd op de specifieke voedingsbehoeften van opgroeiende baby's. De formule is eenvoudig te bereiden door deze volgens de bijgevoegde instructies met water te mengen.
De cébette staat bekend om zijn smakelijke smaak, die zowel geschikt is voor zomerse salades als voor heerlijke warme gerechten, en wordt gekenmerkt door een uitgesproken smaak en geur.
De cébette wordt regelmatig verward met de lente-ui, terwijl het een heel andere variant is. Deze plant onderscheidt zich namelijk door zijn onderontwikkelde bol, die een langwerpige vorm heeft aangenomen en daardoor met zijn stengel kan worden verward.
Ten slotte is deze plant eetbaar in de lente, de zomer en de herfst (van mei tot oktober).
ChèvrArdennes komt in verschillende opmerkelijke smaakvarianten: in bloembodem, in verse kruidenrol, met honing, met rozijnen, met uien, bruschetta, met citroen, en met spek. Maar ook in asachtige blokken, in bladerdeeg met geitenkaas en honing, met Parmigiano Reggiano, Blauwe Deens, en nog veel meer. De geitenkazen die zijn gemaakt met onze focus op kwaliteit kunnen alleen maar uw reputatie als veeleisende distributeur versterken in uw keuze voor verse en exclusieve kazen voor uw klanten.
Deze uienbeignets met bier zijn helemaal trendy. Ze voldoen aan de wens om een smakelijk en heerlijk aperitief te creëren waar je een feestelijk en gezellig moment omheen kunt delen. Bovendien zijn ze perfect om te combineren met snackmaaltijden, zoals burgers, taco's of hotdogs. Het bier in het beslag geeft een bijzondere en originele smaak.
VERPAKKING: 9 x 600 kg = 5,4 kg
Barquette van klassieke canistrelli (Biscuttini), naturel smaak.
Deze heerlijke vierkante Corsicaanse koekjes zijn verpakt in een verpakking die geschikt is voor gezinnen en fijnproevers.
Gewicht: Barquette van 1 kilo
Ingrediënten: Tarwemeel, Suiker, Zonnebloemolie, Gedroogde vijgen 6,3%
Bewaring: Bewaren op een droge plaats en uit de buurt van warmte
Voedingswaarde verklaring voor: 100 g
Energie: 2057 kJ (490 kcal)
Vetten: 20 g
Verzadigde vetzuren: 1,7 g
Koolhydraten: 71 g
waarvan Suikers: 29 g
Eiwitten: 5,7 g
Zout: 0,37 g
Het wordt geproduceerd met melk die afkomstig is uit specifieke gebieden, zoals vastgelegd in de regelgeving van het Consorzio voor het Beheer en de Productie van Pecorino DOP.
De wrongelvorming vindt plaats bij een temperatuur tussen de 35 en 38°C en het breken van de wrongel moet de grootte van een maïskorrel hebben. De vorm kan tussen de 1,000 kg en 3,500 kg wegen.
Onze productie heeft een gewicht van ongeveer 1,800 kg per vorm en is minimaal 120 dagen gerijpt.
De geur is intens en de smaak is subtiel krachtig.
Dillezaad wordt al lange tijd toegevoegd aan bijna alle pekel- en inmaakproducten. In potten met ingemaakte en gepekelde komkommers, tomaten en paprika's worden hele schermen met zaden geplaatst, terwijl alleen de zaden worden gebruikt in zuurkool. Dillezaad past goed bij vlees- en visgerechten, elke groentestoofpot, en vooral bij gerechten met erwten, bonen en linzen.
Gebruik voor
Sauzen, soepen, conservering, vleesgerechten, gevogeltegerechten, bijgerechten.
Smaak
Kruidig
Voedingswaarde per 100 gr.
Eiwitten (g / 100g)… 16
Vetten (g / 100g)… 15
Koolhydraten (g / 100g)… 12
Energiewaarde (kcal / 100g)… 250